Japan College of Social Work

洋雑誌
雑誌名,シリーズ名 Journal of Social Policy and Social Work
出 版 者 Japan College of Social Work
各号 - 巻号 No.1 (1)
各号 - 年月次 1997.3
各号 - 出版年月日 1997/03
サ イ ズ A4
各号 - 特集記事 Farewell Speech (Daisaku Maeda), Invited Article American Social Work Education:Challenges and Pitfalls (Shanti K. Khinduka) 他8
注 記 1 出版(和名):日本社会事業大学
件名 紀要 研究論文
内容細目1 Invited Artcle American Social Work Education : Challenges and Pitfalls Shanti K.Khinduka
内容細目2 Papers On the Japanese Social Security System in the 21st Century Takanobu kyogoku Critical Review on Legislative Definitions of Persons with Disabilities in Japan Hisao Sato
内容細目5 Elderly Care Period-A Case Study Using A Life-History Approach- Satomi Tanaka